Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ "ΞΕΔΙΨΩ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ"


Δεν ήθελα να αφιερώσω ολόκληρη ανάρτηση για να απαντήσω σε αυτό το άρθρο. Προσπάθησα να αφήσω ένα σχόλιο με μια φωτογραφία αλλά δυστυχώς στα σχόλια δεν μπορείς να βάλεις φωτογραφίες. Μας έχει φάει η ξενομανία. Σε όλα οι ξένοι είναι μπροστά. Κάνουν μια μαλακία και μας φαίνεται ότι κάνανε κάτι πω πω! Έτσι και ο ελληνάρας ο Πανάγος είδε τα ποτηράκια στη τουαλέτα και έπαθε τη πλάκα του. Κι όμως μια φωτογραφία είναι αρκετή να δείξει ότι είμαστε έτη φωτός μπροστά από όλο το κόσμο και ειδικά σε θέματα ταλαιπωρίας! Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε σε κατάστημα (συγκεκριμένα ζαχαροπλαστείο) που βρίσκετε στο Χαλάνδρι.


Ε! Είμαστε ή δεν είμαστε έτη φωτός μπροστά? Ποια κουφάλα μπορεί να το αμφισβητήσει? Όχι όποιος μπορεί ας πει κάτι αλλιώς ας σωπάσει για πάντα! Ένα σχολιάκι πάντως μπορεί να αφήσει!

1 σχόλιο:

panagos είπε...

έχω να κάνω και δυο σχόλια μάλιστα.
1. το ότι έμεις έχουμε νουμεράκια ενώ τα 'σουηδά' ποτιράκια, δεν σημαινει απαραίτητα ότι είμαστε πιο μπροστά. Μπορεί απλά να σημαίνει οτι εμείς καθόμαστε με τις ώρες στο μπάνιο (ποιος ξέρει γιάτι...) τα 'σουήδα' δεν προλαβαίνον να πάνε

2. το φαντάζεσε να κάναμε ένα συνδυασμό? (κομπίνα σνμφώνα με το 'βαλκανιζατερ'). όλα τα λεφτά...