Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Αγαπητέ εξωγήινε


Αγαπητέ εξωγήινε,

               Άργησα μεν, αλλά πλέον το κατάλαβα δε. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανήκεις σ’ αυτόν το πλανήτη και να διαβάζεις το blog με τέτοια ζέστη. Από άλλο πλανήτη θα είσαι. Δεν ξέρω από ποιόν, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει.

Που λες διάβασα σήμερα στο internet ότι στα Μάλια της Κρήτης συλλάβανε 17 βρετανούς τουρίστες να κυκλοφορούν τα βράδια ντυμένοι ως καλόγριες, φορώντας μέσα από τα ράσα, σέξι εσώρουχα, τα οποία επεδείκνυαν στους περαστικούς. Θα το διάβασες και εσύ, δεν μπορεί. Μέχρι και το μαυρογούρουνο διαβάζεις!

Κατέληξα λοιπόν σ’ ένα συμπέρασμα. Είναι γνωστό ότι οι Άγγλοι είναι αφάνταστα καταπιεσμένοι στην χώρα. Ψάχνουν λοιπόν να βρουν μέρη όπου επιτρεπτέ να κάνουν αυτό το που θέλουν και πάνε εκεί δήθεν για τουρισμό. Αλλά στην πραγματικότητα επισκέπτονται αυτά τα μέρη για να πραγματοποιήσουν τις απαγορευμένες επιθυμίες τους. Είχαν κάποιοι το απωθημένο να γίνουν καλόγριες, αν και άντρες. Είπα άγγλοι είναι, δεν χρειάστηκε να αναρωτηθώ γιατί όχι καλόγεροι. Ήθελαν βέβαία να συνεχίσουν τα φορούν τα αγαπημένα τους εσώρουχα. Ακόμα η επιθυμία τους όμως περιλάμβανε σκηνές επιδειξίας. Φοράω τάνγκα και το δείχνω.

Θα διάβασαν τι γίνετε στα ελληνικά μοναστήρια με τους παπάδες, τους καλόγερους τις καλογριές, τις αγίες offshore και κτηματομεσιτικές εκκλησιαστικές εταιρίες αλλά και τα ερωτικά γούστα των ιερωμένων. Επιπλέον θα ενημερώθηκαν ότι ποτέ κάνεις από τους παραπάνω δεν είχε νομικά προβλήματα στην Ελλάδα. Και θα φώναξαν Εύρηκα! Εκεί πρέπει να πάμε να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία μας.

Και έχω αρχίσει και ζηλεύω. Θέλω να βρω και εγώ ένα τόπο να πάω να πραγματοποιώ τις επιθυμίες μου. Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να σε ρωτήσω για τα νομοθετικά πλαίσια του πλανήτη σου αγαπητέ μου εξωγήινε (μπορώ να σε λέω Θανάση?).

Ψάχνω ένα τόπο που να δεν υπάρχουν οδικές παραβάσεις ώστε κυρίως να μην χρειάζεται να φοράω κράνος και να περνάω τα φανάρια αέρα πατέρα. Να μπορώ να πετάω γιαούρτια σε οποίον πολιτικό ή τηλεοπτικό αστέρα/μαϊντανό θέλω, όταν λέει μαλακίες. Να μπορώ να περάσω πρώτος στις ατελείωτες ουρές των δημόσιων υπηρεσιών και να προσπερνάω όλα τα εμπόδια της γραφειοκρατίας (χωρίς να χρειάζεται να λαδώνω). Να μην χρειάζεται να δίνω εξετάσεις σε γελοία και άχρηστα μαθήματα για να πάρω το δίπλωμα μου. Να μην υπάρχουν ολυμπιακοί (όχι! μάλλον αυτούς κράτα τους. Που θα βρω καλύτερους πελάτες;). Να μην χρειάζεται να κάνω, ντε και καλά, μια δουλεία αν δεν μου αρέσει. Να μην υπάρχουν εισιτήρια για τις ωραίες συναυλίες. Να μην αρρωσταίνουν τελευταία στιγμή οι τραγουδιστές και να ακυρώνονται οι συναυλίες τους. Και γενικά να απαγορεύετε το απαγορεύετε.

Στείλε μου καλά νέα.

      Πλιζζζζζζζζζζζζζζζζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: