Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Τα άλμπουμ που έλιωσα το 2019:Deaf Radio - Modern Panic

Τέλος του χρόνου και όλοι καταρτίζουν λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. Μόνο που φέτος τελειώνει κι η δεκαετία οπότε οι λίστες είναι δύο . Εγώ δεν είμαι λάτρης αυτής της πρακτικής δηλαδή να κατατάσσω τα άλμπουμ σε κάποια σειρά αναλόγως του πόσο μου άρεσε η όχι κάποιο άλμπουμ , αν θα είναι δέκα ,είκοσι ή μόνο πέντε . Αλλά έτσι για το καλό θα γράψω για τα άλμπουμ που « έλιωσα» τη χρονιά που μας πέρασε , όσα είναι αυτά και με τυχαία σειρά.

Τελευταίο για εφέτος και η μαζί με αυτό τελειώνει κι η ταλαιπωρία σας , και σας αφήνω στην ησυχία σας.
Σχετικά πρόσφατο άλμπουμ και δεν μπορώ να πω ότι το έλιωσα οπότε κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι στη λίστα αλλά βλέπω πραγματικά βελτίωση σε αυτή τη μπάντα και λέω πρέπει να το αναφέρω ρε γαμωτο! Κάποιοι μπορεί να ανακαλύψουν κάτι που θα γουστάρουν πολύ!
Η αρχική εντύπωση κι εδώ δεν ήταν η καλύτερη. Είχα διακρίνει κάνα δυο καλά τραγούδια αλλά το σύνολο του δίσκου δεν με εντυπωσίασε πέρα από την εμφανή βελτίωση της μπάντας και την καλή παραγωγή του άλμπουμ. Όσο το άκουγα όμως έβρισκα κι άλλα θετικά. Όχι δεν έγινε σούπερ άλμπουμ αλλά αρκετά αξιόλογο για να αναφερθεί.
Οι επιρροές από τους Queens Of The Stone Age είναι εμφανείς και εδώ! Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά πρακτικά αυτός είναι ο ήχος της μπάντας. Δεν είναι αντίγραφο έχουν κι άλλα στοιχεία στον ήχο τους και είναι αρκετά ικανοί. Από εκεί και πέρα είναι στη δική σας κρίση .

Τέλος πάντων εδώ τελειώνω για εφέτος κι ελπίζω του χρόνου να έχω περισσότερο και καλύτερο υλικό για σχολιασμό!
Παρεμπιπτόντως τελικό σκορ Ελλάδα 3 Σουηδία 2 Καναδάς 1. Δεν ξέρω αν λέει τίποτα αυτό. Το αφήνω στην κρίση σας.
Τα λέμε του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: