Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ

Τη προηγούμενη φορά άσκησα κρητική στην Ελληνική αστυνομία, μάλιστα χρησιμοποιώντας σαν τίτλο το γνωστό σύνθημα Σε καμία περίπτωση όμως δεν επικροτώ τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Ακούω πολλά και διάφορα, για τη νεολαία που αντιδρά οργισμένα, για κωλόπαιδα που τα σπάνε, για πλιατσικολόγους, για οργανωμένο σχέδιο και δεν ξέρω τι άλλο. Σίγουρα δεν συμβαίνει τακτικά να υπάρχουν τόσες κινητοποιήσεις και φασαρίες σε πολλές πόλεις της χώρας ταυτόχρονα. Σίγουρα υπάρχουν αυτοί που τα σπάνε απλά για να τα σπάσουν, χωρίς καμιά ιδεολογία και βέβαια από πίσω και κάμποσοι που κάνουν πλιάτσικο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο αυτό το φαινόμενο, των ομάδων που καταστρέφουν, έχει κάπου ρίζες και υπεύθυνη είναι όλη η κοινωνία.
Για να ολοκληρώσω, τόσο καιρό πολλοί ήταν αυτοί που κατηγορούσαν τους νέους ότι δεν ασχολούνται με τη πολίτικη, τη κοινωνία, ότι είναι ζαμαν φου!Τώρα που δραστηριοποιήθηκαν γίνανε όλοι κωλόπαιδα, επειδή κάποιοι (που χρόνια τώρα υπάρχουν αυτοί οι κάποιοι, δεν είναι καινούριο φρούτο ) έκαναν φασαρίες!

http://www.youtube.com/watch?v=qlwuTYBWbcE&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια: