Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Η τελική μάχη


Και αφού ήδη έχω αναφερθεί στο αρχικό φλερτ του Γιωργάκη για την καρδιά (δηλ την ψήφο) του έλληνα ας περάσουμε στην τελική μάχη. Η τελική μάχη λοιπόν δόθηκε στις εκλογές πριν από 3-4 μήνες.
Όπως βλέπουμε και στο βίντεο του Μπόλιγουντ, που λέει πάντα την αλήθεια, ο Γιωργάκης έχει βάλει για τα καλά τα κόκκινα. Τάζει ότι θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα που κάνει την Αλέκα να φαντάζει φιλαράκι με τον Κατατζαφύρερ. Όλα στο λαό, όλα για τον λαό, κλπ. Ο έλληνας τον έχει πιστέψει και αναπαύεται ήδη στις αγκάλες του. χορεύουν μαζί σαν ερωτευμένο ζευγάρι και ο μπόλιγουντ Πρεντεντέρης δίνει το ρυθμό (αυτός που παίζει το αρμόνιο είναι φτυστός ο Πρεντεντέρης).
Από την άλλη ο Κωστάκης κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια. Εμφανίζετε με μπλε παντελόνι και πράσινη μπλούζα για να δείξει ότι ‘τι Κωστάκης, τι Γιωργάκης’, ένα και το αυτό, είναι το ίδιο ντε! Το βλέμμα που ρίχνει, στο 1:08, ο ένας στον άλλον δεν λέγετε...
Και πάνω εκεί εμφανίζεται ο έλληνας και εξηγεί στο Κωστάκη γιατί δεν τον γουστάρει πια. Του λέει ότι δεν τον φρόντισε ούτε λίγο και του ρίχνει ευγενικά και μερικές μούντζες! Το ρυθμό στο βρισίδι του Κωστάκη το δίνει και πάλι ο μπόλυγουντ Πρεντεντερης (λείπει ο Μάης από την σαρακοστή;).
Κάπως έτσι, στο τέλος του τραγουδιού ο έλληνας δίνει στο Γιωργάκη ένα 10.5% παραπάνω από τον Κωστάκη!!!

2 σχόλια:

blackpig είπε...

de 8a itan pio swsto na metafrazes ta video?na katalavenoume ki emeis!

panagos είπε...

μα αυτό κάνω γιά!
τα είχε πει το μπόλυγουν πριν από χρόνια, αφού!