Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Μέρες τώρα έλεγα ότι θα γράψω για αυτό το live. Καθυστέρησα λίγο αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ! Την ιδέα να πάμε την έριξε ο Παναγιώτης κι έτσι ξεκινήσαμε. Φτάνοντας στη πλατεία Βικτορίας ο Παναγιώτης πείνασε κι αφού έφτυσε ότι επιλογή είχε στη πλατεία ρίσκαρε να φάει πιτόγυρο από έναν dr death στην Αχαρνών! Είπαμε με τα εμβόλια του στρατού ούτε aids δεν κολλάς αλλά δεν ρισκάρεις και τόσο! Παρ' αυτά την έβγαλε καθαρή από το γύρο του θανάτου κι έτσι κατά τις 10:30 μπήκαμε στο μαγαζί. Ο dj βάραγε μπλουζιές για να μας βάλει στο κλίμα του live και γύρω στις 11:30 οι blue wire έσκασαν μύτη. Απλά και όμορφα πράγματα! Μια κιθάρα,ένα μπάσο,μια φυσαρμόνικα και πολύ καλή διάθεση ήταν αρκετά. Πλακατζήδες και άκρως επικοινωνιακοί κέρδισαν γρήγορα το κοινό παίζοντας τα αγαπημένα τους τραγούδια για μία ώρα.
Τον ακουστικό ήχο των blues wire διαδέχθηκε ο ηλεκτρικός ήχος των sokrates (μόνο ο Τουρκογιώργης κι ο Σπάθας ήταν). Βέβαια το κοινό μπορεί να ενθουσιάστηκε με τους blues wire αλλά οι περισσότεροι περίμεναν τους sokrates. Δεν τους απογοήτευσαν,έπαιξαν για δύο ώρες γνωστά δικά τους τραγούδια αλλά και διασκευές (στο δεύτερο μέρος). Νωρίτερα οι blues wire μας ενημέρωσαν ότι ο Σπάθας είχε γενέθλια εκείνο το βράδυ και ο Βαβούρας (παρακολουθούσε τη συναυλία) άδραξε ευκαιρία και μικρόφωνο μαζί και τραγούδησε το red house για να ευχηθεί με αυτό το τρόπο τα χρόνια πολλά! Η συναυλία έκλεισε με τα αγαπημένα mountains και starvation αλλά και 2-3 ακόμα τραγουδάκια κατά λαϊκή απαίτηση!
Γενικά ήταν μια ωραία βραδιά με ωραίες μουσικές. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι. Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: