Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Κονσέρβα Ντέφια Και Ψόφια Ντέρτια


Άλλη μια πρωτοχρονιά πέρασε και τα κανάλια έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους να μας κρατήσουν συντροφιά να μας διασκεδάσουν και να μας γλεντήσουν! Από τα σπίτια μας παρέλασε ένας ολόκληρος γαλαξίας αστεριών τόσο τη παραμονή όσο και ανήμερα! Κάναμε πρωτοχρονιά με τη Καιτουλα τη Γαρμπή με το Γιώργο "Χόρχε" Νταλάρα με τη Νατάσα "ξετίναξα το Φουστανο" Θεοδωριδου και άλλους πολλούς! Τυχεροί οι αναγνώστες του blog! Πάρτε χαρτί και μολυβί και γράψτε. Προτίθεμαι να δώσω τη συνταγή της επιτυχίας! Λοιπόν ξεκινάω!
Για τα κονσέρβα ντέφια και ψόφια ντέρτια θα χρειαστούν:
-Μια κουταλιά της σούπας τραγουδιστές
-Μια κουταλιά του γλυκού ηθοποιοί
-Μια πρέζα άσχετες TV περσόνες
-Ένας αρχιδάτος παρουσιαστής
-Ένα λατρευτό βασικό τιμώμενο πρόσωπο
Για τη διακόσμηση θα χρειαστούν:
-Μια μπάντα
-Ένα τραπέζι γεμάτο φαγητό και μπόλικο πιόμα
-Μπόλικα φώτα για το εφέ
-Και βέβαια η απαραίτητη διακόσμηση των ημερών(χριστουγεννιάτικο δέντρο γιρλάντες και τέτοια)
Τώρα η εκτέλεση : Παίρνουμε ένα στούντιο έτσι μεγάλο και το καθαρίζουμε καλά. Ρίχνουμε μέσα τους τραγουδιστές πρώτα και ανακατεύοντας ρίχνουμε σιγά σιγά τους ηθοποιούς και τις TV περσονες. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν. Τώρα είναι και η ώρα για τα δυο βασικά συστατικά. Ρίχνουμε πρώτα τον παρουσιαστή και μετά το τιμώμενο πρόσωπο.
Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί και προθερμένουμε το φούρνο στους 100 βαθμούς!
Αφου το μειγμα ξεκουραστει και ο φουρνος ειναι ετοιμος φουρνιζουμε το μειγμα μας στους 200 βαθμούς μέχρι να αρχίσουν όλοι να τραγουδάνε να χορεύουν και γενικότερα να γλεντάνε! Το βγάζουμε από το φούρνο και το διακοσμούμε με τα υλικά που προανέφερα αλλά και με ότι άλλο μας έρθει στο κεφάλι! Να μη ξεχάσω να πω ότι το γλυκό μας παραδοσιακά περιχύνεται με σιρόπι διαφημίσεων που και το απογειώνει!
Αν τώρα θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το γλυκό μας είναι έτοιμο παίρνουμε ένα μηχανάκι της AGB και μετράμε τα νούμερά τηλεθέασης.Αν τα νούμερα είναι πάνω από 40% το γλυκό είναι ταμαμ! Αν είναι λιγότερα και κυρίως κάτω από 30% δυστυχώς θα είναι αποτυχία σκέτη!
Για να το απολαύσετε θα πρέπει να βαριέστε να μην έχετε κάτι να κάνετε ή και να μην έχετε λεφτά για να βγείτε τη πρωτοχρονιά!
Να πω τελειώνοντας ότι το γλυκό τρώγεται και κρύο σε επανάληψη τις αμέσως επόμενες μέρες της προβολής του.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

blackpig είπε...

μολις διαπιστωσα οτι ειναι η πρωτη αναρτηση της χρονιας! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους με υγεια ευτυχια εμπνευση και καλη διαθεση

panagos είπε...

και για να μην ξεχνίομαστε όλο αυτό το δείπνο συνδιάζετε τέλεια με Σαμπάμια!!!
Χρονια Πολλά και Πολλά Φικα...