Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Κάποιος μας δουλεύει ψιλό γαζί ή Sonisphere Festival (δεύτερο μέρος)

Όπως είχα γράψει, στην πρώτη ανάρτηση για το Sonisphere Festival, επανέρχομαι με τα στοιχεία και για τις υπόλοιπες ημερομηνίες του φεστιβάλ, όσον αφορά τα ονόματα και τις τιμές εισιτηρίων.
Πρώτα όμως η Ελλάδα.

Για την Ελλάδα λοιπόν η ημερομηνία είναι 24 Ιουνίου, το line up περιλαμβάνει 7 ονόματα (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Stone Sour, Bullet For My Valentine, Mastodon) και οι τιμές είναι 85 ευρώ τα πρώτα, τα επόμενα και στο ταμείο 95 ευρώ, ενώ τα VIP 150 ευρώ.

Για την Ισπανία το φεστιβάλ είναι διήμερο (9 και 10 Ιουλίου), το line up περιλαμβάνει 11 ονόματα (Ramnstein, Slayer, Megadeth, Faith no more, Alice in chains, Coheed and Cambria, Headcharger, Anthrax, Heaven & Hell, Volbeat), ενώ αναμένονται να ανακοινωθούν επιπλέον ονόματα και οι τιμές είναι 85 ευρώ για το 2ήμερο μέχρι τις 15 Απριλίου (για αργότερα δεν υπάρχουν πληροφορίες).

Για την Τουρκία το φεστιβάλ είναι τριήμερο (25, 26 και 27 Ιουνίου), το line up περιλαμβάνει 14 ονόματα (Metallica, Ramnstein, Slayer, Megadeth, Manowar, Alice in chains, Anthrax, Heaven & Hell, Volbeat, Stone Sour, Foma, Hayko Cepkin, Mastodon, Blacktooth), ενώ αναμένονται να ανακοινωθούν επιπλέον ονόματα και οι τιμές είναι 26, 52, 65, 83 και 108 ευρώ για μία μέρα.

Για την Ρουμανία το φεστιβάλ είναι τριήμερο (25, 26 και 27 Ιουνίου – ναι, είδες με την Τουρκία), το line up περιλαμβάνει 11 ονόματα (Metallica, Ramnstein, Slayer, Megadeth, Manowar, Alice in chains, Anthrax, Heaven & Hell, Volbeat, Stone Sour, Mastodon), ενώ αναμένονται να ανακοινωθούν επιπλέον ονόματα και οι τιμές είναι 31 ή 48, 57 ή 76 και 91 ευρώ για μια μέρα και ανάλογα με την μέρα και την ζώνη. Για το 3ήμερο οι τιμές είναι 91, 128 και 143 ευρώ, ανάλογα με την ζώνη.

Τέλος, για την Βουλγαρία το φεστιβάλ είναι διήμερο (22 και 23 Ιουνίου), το line up περιλαμβάνει 10 ονόματα (Metallica, Ramnstein, Slayer, Megadeth, Manowar, Alice in chains, Anthrax, Stone Sour, Mastodon, Heaven & Hell), ενώ αναμένονται να ανακοινωθούν επιπλέον ονόματα και οι τιμές είναι 31, 41, 46 και 51 ευρώ για μια μέρα ανάλόγα με την ζώνη. Για το 2ήμερο οι τιμές είναι 46, 62, 67 και 72 ευρώ, ανάλογα με την ζώνη.

Αν πας μάλιστα σε ένα από αυτά τα κοντινά μέρη, συμφέρει να πας με κανά αυτοκίνητο, αφού τόσο η βενζίνη όσο και πλήθος άλλων αγαθών είναι πιο φτηνά (ακόμα και τα Ελληνικά).

Κοπήκατε;

1 σχόλιο:

blackpig είπε...

ΥΣΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ!