Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Εφιαλτης Στη ΝΔ!

Καλά είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Ενώ εδώ και ένα μήνα έχουμε νέα κυβέρνηση η οποία έχει να διαχειριστεί καυτά θέματα εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο τι θα γίνει με τη διαδοχή του Καραμανλή στη νέα δημοκρατία. Τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση στα αρχίδια μας δεν πα να μας γαμήσει πρώτα θα μάθουμε τα πάντα για τη νέα δημοκρατία και μετά βλέπουμε μωρέ. Το πολύ πολύ να τρέχουμε και να μη φτάνουμε με τις μαλακίες που θα χουνε γίνει.
Ελληνικό φαινόμενο! Όπως Ελληνικό φαινόμενο είναι κι αυτό που συμβαίνει στη ΝΔ. Το κόμμα έχει ένα καταστατικό για να μπαίνει σε λειτουργία όταν αυτό απαιτηθεί. Έλα όμως που όταν έρθει αυτή η ευλογημένη ώρα ξαφνικά δεν τους κάνει και ψάχνουν να φτιάξουν καινούριο! Καλά ρε μάστορα τι νόημα έχει τότε να φτιάξεις καταστατικό αφού δεν θα το χρησιμοποιήσεις? Για να μη φανεί ότι είσαι μπουρδέλο? Άσε βρες καλύτερη δικαιολογία! Βάλανε το Σιουφα λέει να φτιάξει το νέο καταστατικό μόνο που με το τόσο μαγείρεμα γιατί για μαγείρεμα πρόκειται θα το κλείσουν στο τέλος το μαγαζί! Παιδιά υπάρχει και ο Εκτορας Μποτρινι για τέτοιες περιπτώσεις και ξέρει να μαγειρεύει γαμάτα! Προτιμήστε τον! Βέβαια το τι θα γίνει στη ΝΔ χέστηκα ας βάλουν φωτιά να το κάψουν το κόμμα. Το κακό είναι όμως ότι ο αρχηγός του κόμματος ίσως να είναι και μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας και τότε θα χεστώ στη κυριολεξία!
Πρώτη και καλύτερη φιγουράρει η Ντόρα κόρη Μητσοτάκη. Το νέο τζάκι της πολιτικής σκηνής. Τύφλα να χουν τα τζάκια του Καραμανλή και του Παπανδρέου. Ένα νέο τζάκι γεννιέται! Να δει ο Μητσοτάκης τη Ντόρα πρωθυπουργό κι ας παιθάνει! Αντε πας και γλιτώσει ο κόσμος απο τη γκαντεμιά του!
Αβραμόπουλος! Ο άνθρωπος που γέμισε την Αθήνα κάγκελα! Συγκρούστηκε με την οικογένεια Μητσοτάκη έφτιαξε κόμμα που απαξιώθηκε πλήρως και επέστρεψε κάνοντας τρομερή καριέρα στο νευραλγικό υπουργείο τουρισμού! Λαλίστατος και φοβερός ρήτορας μάλλον θα καταφέρει να πείσει πολύ κόσμο!
Αλήθεια με το Βαγγέλαρο τι γίνεται? Θα είναι υποψήφιος? Η απόλυτη μαγκιά! Άντε να ακούμε και κανα μπινελίκι στη βουλή. Να είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ρίχνει συνέχεια πουστριλίκια στη κυβέρνηση! Γαμώ τις φάσεις! Θα τον χάσουμε από τα κανάλια αλλά χαλάλι του θα βλέπουμε το κανάλι της Βουλής.
Last but not least όπως λένε και οι τσοπάνηδες στη Βραστοβά (το χωριό μου) ο μέγας Ψωμιάδης, ο Ζορο, ο μασκοφόρος εκδικητής. Φαντάζεστε παγκόσμια πρωτοτυπία? Ο πρώτος μασκοφόρος πρωθυπουργός! Ο πρώτος? Γιατί οι άλλοι τι ήταν? Όχι λάθος άλλο μασκαράς κι άλλο μασκοφόρος. Φαντάζεστε το Batman πρόεδρο των ΗΠΑ? Κάτι αντίστοιχο!
Ο Θεός να βάλει το χέρι του!