Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Βραβεία Blackpig 2012


Θα παρατηρήσατε ότι φέτος το ιστολογιο δεν έβγαλε καζαμία. Αυτό έγινε για τον λόγο ότι ο προφήτης που έγραψε τον περσινό καζαμία έπεσε έξω σε όλες του τις προβλέψεις  Πιθανολογούμε ότι οι προβλέψεις γίνανε υπό την επήρεια ναρκωτικών και θα περιμένουμε την απεξάρτηση του για να κυκλοφορήσουμε νέο καζαμία. Αντί λοιπόν για καζαμία φέτος επιλέξαμε να δώσουμε βραβεία Blackpig.  Παραθέτω μερικά από τα σημαντικότερα.
Βραβείο λογοτεχνίας : Στην αγαπημένη μας Λαγκαρντ που έγραψε τη συγκλονιστική λίστα που συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο και έσπασε τα ταμεία. Προκάλεσε μυστήρια φθόνους και δολοπλοκίες.
Βραβείο πολιτικού : Στον Αντώνη Σαμαρά γιατί πραγματικά ήταν ο μόνος που κατάλαβε σωστά το μήνυμα των εκλογών διαπραγματεύτηκε πολύ σκληρά να περάσει η τρόικα τις μεταρρυθμίσεις που ήθελε και τέλος γιατί κατάφερε να κάνει αυτό που δεν κατάφεραν όλοι οι προκάτοχοί του ... Να ξεπουλήσει όλη την Ελλάδα!  Διακρίθηκε επίσης και σε δυο μικρότερες κατηγορίες παίρνοντας το βραβείο καλύτερης σκηνικής παρουσίας και το ειδικό βραβείο Ιωάννη Μελισσανιδη καλύτερης κολοτουμπας.
Βραβείο μουσικής : Αυτό το βραβείο ήμουν έτοιμος να το δώσω στους A Place To Bury Strangers γιατί το Worship σπέρνει αλλά επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός δεν μπορώ να αγνοήσω το φαινόμενο Παντελιδης. Βροντοφώναξε ότι είναι κερατάς και πήρε όλο το χαρτί. Δικαιωματικά του ανήκει!
Βραβείο υποκριτικής : Στον Γιώργο Τράγκα γιατί όχι μόνο η πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει είναι ένα φαντασμαγορικό show πρωτοποριακό για το ελληνικό Ραδιόφωνο αλλά γιατί έδωσε ρεσιτάλ στη προσπάθεια του να γίνει ο Ρομπέν των φτωχών, μέχρι που έσκασε η λίστα Λαγκάρντ και τότε έδωσε άλλο ένα καταπληκτικό μονόπρακτο για να δικαιολογήσει ότι δεν έβραζε στο ίδιο καζάνι με τους άλλους έλληνες.
Βραβείο αθλητικού πνεύματος: Στον Γιώργο Παπαδάκη που δεν επενέβη όταν ο Κασιδιάρης χτύπησε την Κανελη και άφησε το φιλοθεάμων κοινό να παρακολουθήσει έναν φοβερό αγώνα μποξ!
Βραβείο βλακείας: Στον Μπαξεβάνη  Όχι μόνο κυκλοφόρησε τη γνωστή λίστα που δεν έπρεπε αλλά δεν ζήτησε και ΣΥΓΝΩΜΗ! Άλλωστε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ζητάει κάτι παραπάνω!
Βραβείο ευρεσιτεχνίας : Στον τιτανο-μεγιστο-τεραστιο Τσάκα ο οποίος βρήκε τον τρόπο να σπέρνει πρίγκιπες και αυτοί να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.
Ειδικό βραβείο Ιζνογκουντ : Στον Ιβάν Σαββίδη που θέλει να γίνει Μαρινακης στη θέση του Μαρινακη.
Και κλείνω με το επίσης ειδικό βραβείο Μανώλης Ρασσουλης « άλλο ο ανοιχτομάτης κι άλλο ο αβγουλοματης» που πάει φυσικά στον ελληνικό λαό!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο γουρούνι βλέπει Φ-Μ Live...