Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Σύντομο δελτίο μουσικής

Σύντομο δελτίο ειδήσεων ( και για κωφάλαλους)  μουσικής.











Νέο άλμπουμ από τους Black pistol fire. Στο πρώτο είπαμε ουαου!  Στο δεύτερο ότι κράτησαν επίπεδο στο τρίτο...  σε οικοδομή να δούλευα λιγότερο θα κουραζόμουν!












Wolfmother. Μετά το πολύ καλό παρθενικό τους άλμπουμ κάνανε κάτι πιο εύπεπτο για να έρθουν να κουράσουν με το τρίτο τους! Κοινώς καλύτερα να έριχνα τσιμέντα.











Πρόταση του φίλου sivert ( και αυτός νέο άλμπουμ που εκκρεμεί η ακρόαση του αλλά δεν ελπίζω σε τίποτα)  οι get your gun. Βαρύ ατμοσφαιρικό, μελαγχολικό , λίγο από folk και ολίγη από stoner. Δεν με χάλασε αλλά δεν με έφτιαξε! Το EP άξιζε περισσότερο!











Δάσκαλε έχεις δίκιο για τους nothing πολύ ενδιαφέρον άλμπουμ που αξίζει τη προσοχή μας! Ακούστε το!











Swans,μεγάλο κεφάλαιο προέρχονται από μεγάλη επιτυχία ( ομολογώ ότι εγώ δεν την είδα) αλλά πολύ μπλέξιμο ο τύπος! Μη με ρωτήσετε τι λέει το καινούριο πρέπει να πέσω στο κατάλληλο mood για να το ακούσω κι ακόμα δεν έχει συμβεί. Είναι και διπλό,  τι στο διάολο ! Ο τύπος πάει για χέσιμο και γράφει τραγούδια? Μαγκιά του!











Πολύ το είπαν hipsterια εγώ πάλι είδα τη δύναμη του Internet. Όσο κι αν κάποιοι το σνομπάρουν το ηπειρωτικό αίμα που κυλάει στις φλέβες μου δεν με αφήνει να πω κάτι κακό. Κλαρίνο σε πρώτο πλάνο, φρεσκάρισμα της παράδοσης κι ένα μπράβο στους villagers of Ionannina city κι ας μην κατάφερα να μπω στο live τους! Δεν πρωτοπορισανε αλλά το κάνανε καλά και πάνω από όλα με σεβασμό!











Poem ελληνική progressive metal μπάντα που άφησε υποσχέσεις,  αξίζει την προσοχή μας αλλά δεν μας τρέλανε!  Με δουλειά όλα γίνονται.











Killer be killed super μπάντα που ανεβάζει τις προσδοκίες αλλά δεν τις πιάνει. Λίγο soulfly, λίγο mastadon και λίγο dillinger escape plan δημιουργούν ένα μουσικό αχταρμά που καταναλώνεται σε 4-5 κομμάτια. Το υπόλοιπο άλμπουμ θυμίζει την καθημερινοτητα μου!
Εν αναμονή το νέο άλμπουμ τον godsmack. Το teaser που ανέβασαν στο YouTube μου λέει ότι ο κοντός μάλλον ετοιμάζει μαλακία! Άσε που την έχει δει ηθοποιός και πήγε και γύρισε μια b μουβια του κερατά που μπροστά της το plan 9 from outter space φαντάζει κουλτούρα!

Και βέβαια οι tool! Οχτώ χρόνια αναμονής είναι πολλά κι ο φίλτατος meinard δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους puschifer και τα κρασιά που βγάζει από τον αμπελώνα του! Άσε που θυμήθηκε και τους a perfect circle! Λες να μη βγάλουν τίποτα? Έτσι κι αλλιώς τους άδειασε πολλές φορές τον τελευταίο καιρό.

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Dead Body Road


Εδώ έχουμε την πρώτη προσπάθεια του Justin Jordan να μπει στον χώρο των crime comics. Συγκέντρωσε λοιπόν ότι επιρροές είχε από comics ,ταινίες ,βιβλία και δεν ξέρω τι άλλο και έγραψε το dead body road, μια μίνι σειρά έξι τευχών. Ενδιαφέρον, δε λέω σε κρατάει, άλλα είναι πολύ μακριά από άλλες δουλειές πχ scalped και 100 bullets, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη φορά. Όσο αναφορά την εικονογράφηση του Matteo Scalera...είναι καλή (έχει καταφέρει να φτιάξει και σκηνή καταδίωξης αρκετά επιτυχημένα). Βέβαια ξεφεύγει από την noire αισθητική που λατρεύω, αλλά μάλλον ακολουθεί την τεχνική που ακολουθούν οι περισσότεροι εικονογράφοι της Image, που δεν έχει καμία σχέση με αυτή της Vertigo (για μένα, το μεγάλο αφεντικό στο είδος), πράγμα το οποίο φαίνεται και στη νέα δουλειά του Jason Aaron (scalped), Southern Bastards.
Εν ολίγοις δεν έχω να πω κάτι κακό αλλά δεν μπορώ και να το εκθειάσω!