Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

A Place To Bury Strangers : Worship

Περνάς μια παρατεταμένη περίοδο ξηρασίας. Έχεις τρελαθεί! Στρέφεις το πρόσωπο σου προς τον ουρανό και του φωνάζεις βρέξε ρε πούστη , βρέξε ρε γαμημένε! Ξαφνικά οι A Place to Bury Strangers σχηματίζουν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι σου και εξαπολύουν μια καταιγίδα από βρωμιά και θόρυβο που σου σκάει στη μάπα! Οι σταγόνες από shogaze και post punk σε βρέχουν και σε δροσίζουν. Κι όπως μουσκεύεσαι ηδονίζεσαι ανοίγεις τα χέρια προς τον ουρανό φωνάζοντας ΓΚΑΥΛΛΑ! Ο τόπος γύρο σου πλημμυρίζει από όλα αυτά τα στοιχεία και εσύ πλατσουρίζεις στις λίμνες που σχηματίζουν όπως ακριβώς έκανες και παλιότερα στην καταιγίδα του Exploding Head. Από τότε περίμενες την επόμενη και δεν σε απογοήτευσε. Θα ευχαριστηθείς κι αυτή τη καταιγίδα και μετά θα περιμένεις πάλι την επόμενη ελπίζοντας ότι θα είναι το ίδιο καλή με την προηγούμενη!





Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τα Γιατί Και Τα πως Των Εκλογών

Πρεζάκια ρε όλοι! Όλοι πρεζάκια είσαστε! Φοβηθήκατε μη χάσετε την καθημερινή σας δόση από ΝΔ και Πασοκ? Στερητικό σύνδρομο θα παθαινατε όλοι! "Λίγο Βενιζέλο ρε φίλε να κόψει τον πονοκέφαλο!"
Η συνήθεια είναι το χειρότερο πράγμα ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποιες από αυτές σκοτώνουν! Σκέψου τώρα να βγει νέα κυβέρνηση και να ελαφρύνει τη φορολογία, δε θα χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου? Λογικό ακούγεται!
'Η ακόμα καλύτερο, η νέα κυβέρνηση να νοιάζεται πραγματικά για τον πολίτη! Με ζουρλομανδύα θα καταληγατε! Η ψυχική μας υγεία πάνω από όλα!


Άλλοι πάλι ίσως να το σκέφτηκαν αλλιώς! 
-Ο Λαζοπουλος κλέφτης θα γίνει?
-Ο Τσιπρας μάλλον θα τα κάνει σκατά! Γιατί να  ψηφίσω αυτόν και όχι  αυτούς που είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν!
-Δεν θέλω να βγω από το ευρώ! Ας με διώξουν εκείνοι. Έτσι κι αλλιώς η λέξη ευρώ είναι ελληνική τους τραβάμε κάτι ασφαλιστικά μέτρα και ούτε αυτοί δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν!


Βέβαια υπήρξαν και ευτράπελα!
-Πάει η γιαγιά να ψηφίσει και ρωτάει έναν τύπο εκεί κοντά στο παραβάν. "Πες μου γιόκα μου να έχεις την ευχή μου ποιο είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ?"
Και της απαντάει ο άλλος"αυτό με τη δάδα γιαγιά!"
- Σε πολλά εκλογικά κέντρα δεν υπήρχαν αρκετά ψηφοδέλτια πολλών κοματων. Η επίσημη εκδοχή ήταν ότι δεν είχαν υπολογίσει τη ζήτηση για να τυπώσουν περισσότερα. Όταν ρωτήθηκαν γιατί δεν παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ η απάντηση ήταν ότι υπήρχαν καβατζα από τις προηγούμενες εκλογές.
-"Παππού τι ψήφισες?"
  "Αυτόν που δέρνει."
  "Τον Κασιδιάρη μωρέ!"
  "Όχι κάπως αλλιώς μου τον είπαν! Ξενικό όνομα. Τσα...Τσα....Τσα Νοι? Κάπως έτσι "
  "Τσακ Νορις? Άκυρο το ριξες παππού!"
  " Τα λιβανιστήρια τους για παιδιά με κορόιδεψαν!" 
Η λάθος διαφήμιση του ΚΚΕ.
"Όχι στην ευρωπη, όχι στο μνημόνιο, όχι στους κλέφτες, όχι, όχι, όχι!"
"Στο ΚΚΕ?"
"Όχι!"


Τελικά ο Ελληνας ψηφοφόρος θέλει ψυχανάλυση. Αντί λοιπόν να γίνονται προεκλογικές ομιλίες καλύτερα να γίνονται ομαδικές προεκλογικές ψυχαναλύσεις! 



Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

EURO 2012

Έχω χάσει επεισόδια? Αυτές οι κουφάλες της τρόικας μπήκαν και στο ποδόσφαιρο? Αλλιώς πως εξηγούνται οι κακές διαιτησίες που έχουμε στο EURO? Ναι ρε παιδιά δεν βγάζουμε μάτια και ποτέ δε βγάζαμε (θυμάμαι τον Πανουτσο κάποτε να δηλώνει ότι περισσότερο ενδιαφέρον έχει να παρακολουθώ φοροτεχνικούς να συμπληρώνουν βιβλία παρά την εθνική να παίζει μπάλα) αλλά να μας ακυρώνουν δυο γκολ ένα σε κάθε παιχνίδι? Ναι η φάσεις είναι οριακές (και κυρίως στο παιχνίδι με την Τσεχία) αλλά η αμφιβολία πάει στον επιτιθέμενο . Έτσι δε λέει ο κανονισμός? Ή μήπως ήρθε η τρωικά και συμπλήρωσε "στον επιτιθέμενο αρκεί να μην είναι Έλληνας"? Και αργότερα θα συμπληρώσει ή πορτογαλος ή ισπανος ή ιταλος.... Γαμώ τις φάσεις  δε θα ήταν να έφταναν οι ομάδες αυτές στους τέσσερις? Επειδή μέχρι στιγμής εμείς φαινόμαστε χλωμοί για το σχέδιο αυτό ζητείται άνθρωπος να δηλητηριάσει τους ρωσους.... αρχικά!